News Flash:

Ciuperci umplute cu branza

6 Aprilie 2011
1343 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7354 RON (+0.0002)
USD: 4.2876 RON (-0.0103)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciuperci umplute cu branza
Ingrediente: 250 g ciuperci 100 g branza de vaci 1 ou crud 100 g cascaval sare marar tocat 1 lingura unt piper macinat Mod de preparare: 1. Spalati ciupercile in mai multe ape, le rupeti coditele si le tocati marunt. 2. Puneti coditele tocate intr-un vas adanc si amestecati cu branza de vaci, marar, un ou crud si cascaval dat pe razatoare. 3. Amestecaul il sarati si il piperati dupa gust, apoi umpleti ciupercile. 4. Ungeti o tava cu o lingura de unt si apoi asezati ciupercile. 5. Tineti tava in cuptorul fierbinte o jumatate de ora, dupa care serviti ciupercile calde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci umplute ciuperci branza cascaval sare marar tocat unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1371 viz    0 com
1605 viz    0 com
2150 viz    0 com
1600 viz    0 com
1505 viz    0 com
1499 viz    0 com
1557 viz    0 com
3797 viz    0 com
1366 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016418 (s)