News Flash:

Ciuperci umplute cu branza

6 Aprilie 2011
1183 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci umplute cu branza
Ingrediente: 250 g ciuperci 100 g branza de vaci 1 ou crud 100 g cascaval sare marar tocat 1 lingura unt piper macinat Mod de preparare: 1. Spalati ciupercile in mai multe ape, le rupeti coditele si le tocati marunt. 2. Puneti coditele tocate intr-un vas adanc si amestecati cu branza de vaci, marar, un ou crud si cascaval dat pe razatoare. 3. Amestecaul il sarati si il piperati dupa gust, apoi umpleti ciupercile. 4. Ungeti o tava cu o lingura de unt si apoi asezati ciupercile. 5. Tineti tava in cuptorul fierbinte o jumatate de ora, dupa care serviti ciupercile calde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci umplute ciuperci branza cascaval sare marar tocat unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1180 viz    0 com
1415 viz    0 com
1941 viz    0 com
1414 viz    0 com
1328 viz    0 com
1317 viz    0 com
1375 viz    0 com
3629 viz    0 com
1207 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019328 (s)