News Flash:

Ciuperci umplute

29 Aprilie 2011
1059 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci umplute
Ingrediente: - ciuperci; - branza de vaci; - putina telemea de vaca; - sunca de Praga (3 felii); -cozile ciupercilor (pe care le tocam marunt); -marar tocat, frunze de patrunjel pentru decor; -sare, ulei, piper, - hartie de copt: pentru ca sa nu le ardem tapetam tava cu un pic de ulei si hartie Mod de preparare: Se spala bine, se curata ciupercile, apoi se taie "piciorusele" ciupercilor. Se amesteca branza de vaci cu telemeaua de vaca, cu sunca taiata marunt cu mararul tocat si picioarele ciupercilor tocate marunt, saram, piperam si umplem ciupercile cu acest amestec. Apoi se dau la cuptor la foc potrivit spre mic.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane ciuperci umplute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5658 viz    0 com
10813 viz    0 com
1247 viz    0 com
3235 viz    0 com
4034 viz    0 com
5898 viz    1 com
21881 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1691 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019825 (s)