News Flash:

Ciuperci umplute

29 Aprilie 2011
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci umplute
Ingrediente: - ciuperci; - branza de vaci; - putina telemea de vaca; - sunca de Praga (3 felii); -cozile ciupercilor (pe care le tocam marunt); -marar tocat, frunze de patrunjel pentru decor; -sare, ulei, piper, - hartie de copt: pentru ca sa nu le ardem tapetam tava cu un pic de ulei si hartie Mod de preparare: Se spala bine, se curata ciupercile, apoi se taie "piciorusele" ciupercilor. Se amesteca branza de vaci cu telemeaua de vaca, cu sunca taiata marunt cu mararul tocat si picioarele ciupercilor tocate marunt, saram, piperam si umplem ciupercile cu acest amestec. Apoi se dau la cuptor la foc potrivit spre mic.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane ciuperci umplute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5791 viz    0 com
12190 viz    0 com
1330 viz    0 com
3370 viz    0 com
4103 viz    0 com
6203 viz    1 com
21946 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013937 (s)