News Flash:

Ciuperci surpriza

19 Mai 2011
916 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6665 RON (-0.0021)
USD: 4.0058 RON (+0.0032)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciuperci surpriza
Ingrediente: 800 g ciuperci 4-5 fire de tarhon 50 g smantana 8 oua de prepelita 50 g unt sare piper Mod de preparare: Se spala ciupercile, se sterg, se scot piciorusele, se sareaza, se pipereaza fiecare palarie si se pune cate o bucatica de unt in interior. Se incinge cuptorul, se asaza palariile intr-o tava si se lasa la cuptor 10 minute. Apoi se scot si se lasa sa se raceasca putin. Cand ciupercile sunt caldute, se pune cate putina smantana si se sparge cate un ou in fiecare, dupa care se condimenteaza cu sare si piper. Se introduc din nou la cuptor, se lasa circa 5 minute si se servesc calde, presarate cu tarhon verde tocat deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci crema caramel smantana unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5521 viz    0 com
1180 viz    0 com
1599 viz    0 com
1087 viz    0 com
1031 viz    0 com
980 viz    0 com
998 viz    0 com
1100 viz    0 com
1218 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1103 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012634 (s)