News Flash:

Ciuperci surpriza

19 Mai 2011
968 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci surpriza
Ingrediente: 800 g ciuperci 4-5 fire de tarhon 50 g smantana 8 oua de prepelita 50 g unt sare piper Mod de preparare: Se spala ciupercile, se sterg, se scot piciorusele, se sareaza, se pipereaza fiecare palarie si se pune cate o bucatica de unt in interior. Se incinge cuptorul, se asaza palariile intr-o tava si se lasa la cuptor 10 minute. Apoi se scot si se lasa sa se raceasca putin. Cand ciupercile sunt caldute, se pune cate putina smantana si se sparge cate un ou in fiecare, dupa care se condimenteaza cu sare si piper. Se introduc din nou la cuptor, se lasa circa 5 minute si se servesc calde, presarate cu tarhon verde tocat deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci crema caramel smantana unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5611 viz    0 com
1232 viz    0 com
1683 viz    0 com
1175 viz    0 com
1104 viz    0 com
1027 viz    0 com
1072 viz    0 com
1151 viz    0 com
1297 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1901 (s) | 34 queries | Mysql time :0.051226 (s)