News Flash:

Ciuperci surpriza

19 Mai 2011
895 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci surpriza
Ingrediente: 800 g ciuperci 4-5 fire de tarhon 50 g smantana 8 oua de prepelita 50 g unt sare piper Mod de preparare: Se spala ciupercile, se sterg, se scot piciorusele, se sareaza, se pipereaza fiecare palarie si se pune cate o bucatica de unt in interior. Se incinge cuptorul, se asaza palariile intr-o tava si se lasa la cuptor 10 minute. Apoi se scot si se lasa sa se raceasca putin. Cand ciupercile sunt caldute, se pune cate putina smantana si se sparge cate un ou in fiecare, dupa care se condimenteaza cu sare si piper. Se introduc din nou la cuptor, se lasa circa 5 minute si se servesc calde, presarate cu tarhon verde tocat deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci crema caramel smantana unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5466 viz    0 com
1152 viz    0 com
1557 viz    0 com
1042 viz    0 com
1000 viz    0 com
959 viz    0 com
968 viz    0 com
1070 viz    0 com
1172 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018957 (s)