News Flash:

Ciuperci sote cu piure

20 Decembrie 2013
1864 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500g cartofi
500 ciuperci
1 ceapa
1 ceasca ulei
apa
sare
varza murata

Mod de preparare:

Se curata cartofii, se taie si se pun la fiert. Separat in alt vas se caleste ceapa peste care se adauga ciupercile si se lasa la calit 45 minute, amestecand din cand in cand. Varza murata se taie marunt peste care se pune 1/2 cescuta ulei si un pic de sare. Se serveste cald.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2665 viz    0 com
1417 viz    0 com
1969 viz    0 com
865 viz    0 com
1259 viz    0 com
1163 viz    0 com
1227 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019407 (s)