News Flash:

Ciuperci sotate cu sos de soia

8 Aprilie 2014
1483 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 linguri supa de legume
450 g ciuperci brune (Crimini)

Pentru dressing:
3 linguri ulei de masline extra virgin
1 lingurita suc de lamaie
2 catei de usturoi
sare de mare
piper dupa gust

Optional:
2 linguri de rozmarin proaspat
putin sos de soia

Mod de preparare:

Toaca sau zdrobeste usturoiul si lasa-l sa respire aproximativ 5 minute. Incalzeste stock-ul de legume la foc mediu intr-o tigaie din otel inoxidabil.
Cand stock-ul incepe sa fiarba, adauga ciupercile taiate felii si soteaza-le 7 minute, amestecand incontinuu. Lichidul se va evapora si vei ramane cu niste ciuperci aurii delicioase. Pune-le intr-un bol. Amesteca-le cu sosul mediteranean.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci sotate retete ciuperci sfaturi sotare ciuperci brune
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2407 viz    0 com
2317 viz    0 com
1836 viz    0 com
1302 viz    0 com
2181 viz    0 com
1386 viz    0 com
1908 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1627 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021356 (s)