News Flash:

Ciuperci si legume la cuptor

29 Aprilie 2011
4865 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci si legume la cuptor
Ingrediente: - 5-6 cartofi -  1 morcov - 1 vanata - 1 ardei - 1 ceapa verde - 500g ciuperci - 6 catei usturoi - sare - piper - bulion - putin ulei - apa Mod de preparare: Am curatat si spalat toate legumele. Cartofii i-am taiat in 4, morcovii i-am taiat rondele subtiri, ardeiul l-am taiat cubulete. Vanata am tait-o rondele, ceapa verde la fel am tocat-o mai mare. Ciupercile le-am taiat in 4. Cateii de usturoi i-am taiat feliute. Intr-o tava cu putin ulei am asezat cartofii, morcovii, ardeiul si vanata. Am presarat sare si piper si am acoperit cu apa iar apoi am introdus tava in cuptorul incins. Am tinut tava pana cand legumele au fost aproape facute (cand furculita a intrat usor in cartof), apoi am pus usturoiul si ciupercile iar peste am turnat bulion. Am mai lasat tava la cuptor pana cand s-au facut si ciupercile. Se poate la final imediat ce se scoate tava din cuptor sa se rada deasupra cascaval. Merge servit ca mancare de post sau ca si garnitura alaturi de o friptura.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi natur ciuperci soia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1785 viz    0 com
1956 viz    0 com
1923 viz    0 com
6702 viz    0 com
2777 viz    0 com
2092 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019554 (s)