News Flash:

Ciuperci Portabella umplute

23 August 2011
1497 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci Portabella umplute
Ingrediente: 4 ciuperci portabella 2 rosii tocate 6 linguri cascaval ras 2 linguri pesmet 3 fire ceapa verde toccata 1 catel usturoi tocat patrunjel tocat marar tocat Mod de preparare: Se arunca piciorul de la ciuperci si se curata de lame. Se sareaza si se pipereaza, apoi se pun pe gratar cca 2 minute, pe fiecare parte. Se lasa sa se raceasca si, intre timp, se prepara umplutura. Se amesteca rosiile tocate cubulete, cascavalul, usturoiul pisat, piperul si verdeata si o lingura de ulei. Se asaza in palaria de la ciuperca. Se pun la cuptor intr-o tava unsa, cam 7-10 minute, la temperatura maxima. Se servesc calde. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.wizardrecipes.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez alb bucataria internationala preparate microunde cascaval
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1927 viz    0 com
1130 viz    0 com
2571 viz    0 com
3857 viz    0 com
8983 viz    0 com
1106 viz    0 com
1725 viz    0 com
1204 viz    0 com
2618 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013428 (s)