News Flash:

Ciuperci pe pat de mamaliga

25 Octombrie 2013
2245 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

malai pentru mamaliga

1 cutie ciuperci
1 ceapa mare
2-3 linguri margarina
legatura marar
sare
piper

Mod de preparare:

Se calesc ciupercile in putin ulei. Se adauga ceapa si se mai lasa pe foc pana devine sticloasa. Se adauga sare, piper, condimente, mararul tocat marunt si se lasa deoparte. Se face o mamaliga potrivit de moale, se rastoarna intr-un castron si se amesteca cu margarina. Se unge o tava de cozonac cu margarina, se pune un strat de mamaliga si apoi se pune amestecul de ciuperci. Se mai pune deasupra un strat de mamaliga, se niveleaza si se da la cuptorul incins circa 30 minute. Cand e gata se lasa putin sa se aseze. Se rastoarna cu grija pe un platou. Se taie felii si se serveste. E foarte buna si rece.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1554 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013393 (s)