News Flash:

Ciuperci pane - Pentru platoul cu aperitive si gustari

12 Aprilie 2017
6110 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10 ciuperci mari
½ lingurita de sare
½ lingurita de piper (dupa gust)
ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Pentru preparare se aleg niste ciuperci proaspete mai mari. Ciupercile se curata de coaja, se inlatura coditele, se spala cu apa rece si se lasa pe un prosop la scurs. Apoi se presara putina sare in fiecare palarioara si se lasa 10 minute sa se sareze.

Citeste si Azi am gustat cea mai buna tarta cu ciuperci - RETETA ei MAI JOS

Pentru pane se foloseste aceeasi reteta ca si la snitele pane, peste pane, conopida pane, cu diferenta ca se va face compozitia de pane putin mai subtire, ca snitelele de ciuperci sa nu iasa la fel de groase si crocante ca cele de carne. Se incinge ulei intr-o tigaie, se trec ciupercile prin aluat pane si se prajesc intorcandu-le pe ambele parti pana sunt gata, rumene si frumoase. Cand ciupercile sunt gata se scot intr-o farfurie pe un servetel, pentru a absorbi surplusul de ulei. Se servesc calde sau reci fiind la fel de bune.

Reteta de ciuperci pane ne este recomandata de preparatedevis.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci sare piper snitele pane preparatedevis ro
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1395 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013843 (s)