News Flash:

Ciuperci pane

4 Aprilie 2011
2464 Vizualizari | 0 Comentarii
ciuperci pane
Mod de preparare al acestei retete culinare: Ciupercile se curata si se fierb 5 minute in apa cu otet fierbinte. Se scurg bine, apoi se inmoaie in faina, oua si pesmet. Se prajesc in ulei fierbinte pana devin rumene. Ingredientele retetei culinare: 500 g ciuperci cu palarii mari, 1 lingurita de otet; sare, pentru pane: faina, oua si pesmet; pentru prajire: ulei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1255 viz    0 com
1176 viz    0 com
2273 viz    0 com
16044 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1447 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013381 (s)