News Flash:

Ciuperci marinate II

12 Decembrie 2011
1403 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci marinate II
Ingrediente: 500 g ciuperci o ceapa rosie 10 -15 ml otet 50 ml ulei de masline extravirgin piper sare Mod de preparare: Ceapa se taie rondele subtire. Ciupercile se curatta, se spala si se lasa sa se scurga de apa. Apoi se pun la calit intr-o tigaie, in ulei de masline, potrivindu-se de piper si sare. Dupa aproximativ 10 minute, cand incep sa se coloreze, se asauga ceapa si se mai lasa in jur de 5 minute. Se adauga otetul pe marginile tigaii si se lasa 2-3 minute pâna se evapora alcoolul, dupa care se ia tigaia de pe foc. sursa reteta: retete.eva.ro sursa fotografie: retete.eva.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive retete vegetariene ciuperci gogosar otet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1351 viz    0 com
3790 viz    0 com
4403 viz    0 com
2908 viz    0 com
1556 viz    0 com
2143 viz    0 com
1538 viz    0 com
1361 viz    0 com
4970 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020145 (s)