News Flash:

Ciuperci marinate

14 Iulie 2011
1145 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci marinate
Ingrediente: 500 g ciuperci cateva boabe de piper 1 frunza de dafin 1 lingurita mustar 1/2 pahar otet 1 lingura ulei sare Mod de preparare: Se aleg ciuperci tinere, inchise si foarte proaspete. Se spala si se fierb in apa cu sare 15 minute. Se asaza in borcan cu boabe de piper si frunza de dafin, iar peste ele se toarna otet fiert, potrivit de sarat si amestecat, dupa ce s-a racorit, cu putin mustar. Deasupra se pune de un deget ulei, se leaga borcanul si se tine la rece cateva zile, sa se marineze. sursa articol: http://www.carteadebucate.com sursa fotografie: http://www.tastespotting.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci macris sarma otet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

905 viz    0 com
1979 viz    0 com
932 viz    0 com
1383 viz    0 com
1623 viz    0 com
1085 viz    0 com
1296 viz    0 com
1133 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1443 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018701 (s)