News Flash:

Ciuperci marinate

14 Iulie 2011
1192 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci marinate
Ingrediente: 500 g ciuperci cateva boabe de piper 1 frunza de dafin 1 lingurita mustar 1/2 pahar otet 1 lingura ulei sare Mod de preparare: Se aleg ciuperci tinere, inchise si foarte proaspete. Se spala si se fierb in apa cu sare 15 minute. Se asaza in borcan cu boabe de piper si frunza de dafin, iar peste ele se toarna otet fiert, potrivit de sarat si amestecat, dupa ce s-a racorit, cu putin mustar. Deasupra se pune de un deget ulei, se leaga borcanul si se tine la rece cateva zile, sa se marineze. sursa articol: http://www.carteadebucate.com sursa fotografie: http://www.tastespotting.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci macris sarma otet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

987 viz    0 com
2172 viz    0 com
1013 viz    0 com
1474 viz    0 com
1703 viz    0 com
1146 viz    0 com
1517 viz    0 com
1208 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1685 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020252 (s)