News Flash:

Ciuperci la gratar cu sparanghel

7 Septembrie 2012
2472 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 ciuperci mari
2 legaturi de sparanghel
1 lingura zeama de lamaie
ulei de masline

Mod de preparare:

Incingem gratarul. Ungem ciupercile si sparanghelul cu ulei de masline si le punem la copt pe gratar cate 2 minute pe fiecare parte. Asezam ciupercile si sparanghelul pe un platou si le stropim cu putin ulei si zeama de lamaie, adaugam sare dupa gust.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci sparanghel platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2390 viz    1 com
2675 viz    0 com
2051 viz    0 com
2111 viz    0 com
2569 viz    0 com
1613 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1733 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013530 (s)