News Flash:

Ciuperci la gratar cu sparanghel

7 Septembrie 2012
2518 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 ciuperci mari
2 legaturi de sparanghel
1 lingura zeama de lamaie
ulei de masline

Mod de preparare:

Incingem gratarul. Ungem ciupercile si sparanghelul cu ulei de masline si le punem la copt pe gratar cate 2 minute pe fiecare parte. Asezam ciupercile si sparanghelul pe un platou si le stropim cu putin ulei si zeama de lamaie, adaugam sare dupa gust.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci sparanghel platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2448 viz    1 com
2747 viz    0 com
2090 viz    0 com
2166 viz    0 com
2620 viz    0 com
1664 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021116 (s)