News Flash:

Ciuperci la cuptor cu spanac

12 August 2011
3585 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci la cuptor cu spanac
Ingrediente: 500 g spanac congelat sau proaspat 200 g ciuperci champignon 2 oua 100 g unt 2 linguri faina 200 ml lapte 150 g cascaval tare 1 lingura pesmet sare Mod de preparare: Spanacul se opareste in apa clocotita, se scurge si se toaca marunt. Ciupercile se curata, se taie felii si se calesc in 50 g unt pana scad. Restul de unt se topeste intr-o tigaie. Faina se dizolva in lapte impreuna cu ouale si se toarna peste unt. Se lasa sa fiarba amestecand continuu. In sos se adauga ciupercile calite, spanacul tocat si jumatate din cascavalul ras. Se toarna compozitia intr-o forma unsa si tapetata cu pesmet, se presara cu restul de cascaval ras si se da la cuptor 15 minute pentru gratinare. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala retete vegetariene ciuperci brune spanac
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1710 viz    0 com
1055 viz    0 com
2517 viz    0 com
1100 viz    0 com
2765 viz    0 com
1258 viz    0 com
1111 viz    0 com
1135 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1505 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013126 (s)