News Flash:

Ciuperci la cuptor, cu cascaval si kaizer

28 Martie 2017
3398 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

ciuperci champignon
cateva bucati de kaizer
cascaval ras
putin ulei

Citeste si Asta e reteta mea de ciupercute umplute. Tare buna imi iese umplutura. As manca-o si simpla, cu lingurita

Mod de preparare:

Ciupercile – de preferinta cu palarioara mai mare, le-am curatat de coaja si codita, apoi le-am spalat bine, in mai multe ape.
Am uns cu putin ulei un vas yena, in care am asezat palarioarele pe care le-am presarat cu sare si piper.
Deasupra am pus kaizer taiat cubulete si cascaval ras.
Am dat la cuptor pana ce cascavalul s-a topit de tot.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci cuptor aperitiv ciuperci garnitura ciuperci
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1511 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014136 (s)