News Flash:

Ciuperci la cuptor cu carnaciori si mozzarella

2 Februarie 2016
1997 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

rosii la conserva (dar nu tocate marunt)
cca 600 gr carnaciori din carne de curcan
4 linguri ulei de masline
1/2 lingurita oregano uscat
piper
sare
cca 350 gr ciuperci proaspete, spalate si feliate
cca 350 gr mozzarella data pe razatoare
15 felii de pepperoni, injumatatite

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius.
2. Unge cu putin ulei un vas din sticla termorezistenta.
3. Clateste rosiile sub un jet de apa rece, apoi pune-le pe niste prosoape absorbante de bucatarie.
4. Incinge uleiul si rumeneste in el carnaciorii. Potriveste-i de sare si piper.
5. Dupa ce carnaciorii sunt rumeniti, feliaza-i si pune-i in tava, intr-un singur strat.
6. Rumeneste si ciupercile.
7. Cand incep sa lase apa, pune-le peste carnaciori, adauga si rosiile si presara mozzarella.
8. Nu uita sa pui si bucatele de pepperoni.
9. Baga tava in cuptor pentru aproximativ 25 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci cuptor ciuperci carnaciori ciuperci branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1434 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014166 (s)