News Flash:

Ciuperci la cuptor

29 Aprilie 2011
1265 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci la cuptor
Ingrediente: - 600g ciuperci - 1/2 ardei rosu - 7 catei usturoi - 500  ml bulion - 1 ceapa - marar - patrunjel - sare piper - 100g cascaval (fara cascaval poate fi mancare de post) Mod de preparare: Am spalat ciupercile si le-am scos piciorusele. Am asezat ciupercile in tava, le-am sarat si piperat si in fiecare palariuta am pus cubulet de ardei. Am pus putin ulei si un pahar de apa. Am dat tava la cuptor. Intre timp am tocat piciorusele de la ciuperci, am dat ceapa pe razatoarea cu ochiuri mari si le-am calit impreuna in tigaie. Cand zeama lasata de ciuperci a mai scazut am pus bulionul si usturoiul pisat, marar si patrunjel tocat si am potrivit gustul cu sare si piper. Am turnat tot amestecul obtinut peste palariutele din tava. Am bagat dinou tava la cuptor si am mai lasat cateva minute pana cand sosul a acazut putin. Dupa ce am scos tava din cuptor si a inceput sa se mai raceasca am presarat deasupra cascaval ras. Am servit alaturi de mamaliguta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2402 viz    2 com
1375 viz    0 com
2004 viz    0 com
1326 viz    0 com
6088 viz    0 com
1443 viz    0 com
1895 viz    0 com
1684 viz    0 com
3237 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3339 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018618 (s)