News Flash:

Ciuperci in sos Remoulade

28 Noiembrie 2011
1816 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci in sos Remoulade
Ingrediente: 1 kg ciuperci 2 galbenusuri 1 castravete 1 ceapa mijlocie 2 oua intregi, fierte tari 1 lamaie 1 lingura de mustar 500 ml ulei Mod de preparare: Prima data se curata si se spala ciupercile, se taie felii, iar apoi se fierb in apa cu sare si se strecoara. Dupa aceea se prepara sosul Remoulade. Se face o maioneza din 2 galbenusuri, 1 lingura de mustar si 500 ml ulei. La acest sos se pune o ceapa tocata marunt, un castravete dat pe razatoare, zeama de la o lamaie mare, 2 oua fierte tari date pe razatoare si se potriveste de sare si piper. Se amesteca sosul Remoulade pana devine omogen, apoi se toarna cate putin peste felioarele de ciuperci. sursa articol: retete-mancare.ro sursa fotografie: retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci bucataria internationala retete vegetariene galbenus lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2213 viz    0 com
2257 viz    0 com
1385 viz    0 com
1313 viz    0 com
1844 viz    0 com
1376 viz    0 com
991 viz    0 com
2265 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1544 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014001 (s)