News Flash:

Ciuperci in sos alb

29 Aprilie 2011
1067 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci in sos alb
Ingrediente: - ciuperci, - 2 linguri de unt, - o lingura de faina, - 2 linguri de smantana de gatit, - un os de piept de pui cu ceva carnita pe el, - marar verde tocat, - sare. Mod de preparare: Se spala ciupercile si se calesc intr-o jumatate de lingura de unt. Separat se prepara un sos alb dintr-o jumatate de lingura de unt cu o lingura de faina stinse in zeama de carne (osul de piept de pui se fierbe separat). Apoi am turnat sosul peste ciuperci, l-am lasat sa dea in cateva clocote, pe urma, pe foc mic si am adaugat si cele 2 linguri de smantana. La final se pune sare dupa gust si se presara marar tocat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1273 viz    0 com
2160 viz    0 com
1980 viz    0 com
3361 viz    0 com
2293 viz    0 com
1176 viz    0 com
1125 viz    0 com
2071 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1655 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013691 (s)