News Flash:

Ciuperci in sos alb

29 Aprilie 2011
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciuperci in sos alb
Ingrediente: - ciuperci, - 2 linguri de unt, - o lingura de faina, - 2 linguri de smantana de gatit, - un os de piept de pui cu ceva carnita pe el, - marar verde tocat, - sare. Mod de preparare: Se spala ciupercile si se calesc intr-o jumatate de lingura de unt. Separat se prepara un sos alb dintr-o jumatate de lingura de unt cu o lingura de faina stinse in zeama de carne (osul de piept de pui se fierbe separat). Apoi am turnat sosul peste ciuperci, l-am lasat sa dea in cateva clocote, pe urma, pe foc mic si am adaugat si cele 2 linguri de smantana. La final se pune sare dupa gust si se presara marar tocat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1309 viz    0 com
2195 viz    0 com
2003 viz    0 com
3414 viz    0 com
2325 viz    0 com
1236 viz    0 com
1153 viz    0 com
2119 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1683 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016372 (s)