News Flash:

Ciuperci in aluat

25 Mai 2011
1121 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciuperci in aluat
Ingrediente: 15 ciuperci Champignon un ou Delikat 60-70 gr faina 100 ml lapte 3 linguri de ulei Mod de preparare: Ciupercile au fost spalate si curatate. Unele dintre ele care au fost mai mari, au ramas fara codite. Din ou, lapte, faina, Delikat si trei linguri de ulei am facut un aluat ca la clatite, de consistenta ceva mai groasa. Am luat apoi fiecare ciuperca, am trecut-o bine prin compozitia aceea groasa si spumoasa si le-am aruncat într-o tigaie cu ulei bine încins. Le-am prajit pe ambele parti si apoi le-am asezat in farfurie. sursa articol si poza: http://alice-albinutza.blogspot.com/2011/05/ciuperci-in-aluat.html
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci brune lapte ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7982 viz    0 com
1019 viz    0 com
2296 viz    1 com
1811 viz    0 com
4385 viz    0 com
1234 viz    0 com
1507 viz    0 com
1105 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1863 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013153 (s)