News Flash:

Ciuperci in aluat

25 Mai 2011
1183 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci in aluat
Ingrediente: 15 ciuperci Champignon un ou Delikat 60-70 gr faina 100 ml lapte 3 linguri de ulei Mod de preparare: Ciupercile au fost spalate si curatate. Unele dintre ele care au fost mai mari, au ramas fara codite. Din ou, lapte, faina, Delikat si trei linguri de ulei am facut un aluat ca la clatite, de consistenta ceva mai groasa. Am luat apoi fiecare ciuperca, am trecut-o bine prin compozitia aceea groasa si spumoasa si le-am aruncat într-o tigaie cu ulei bine încins. Le-am prajit pe ambele parti si apoi le-am asezat in farfurie. sursa articol si poza: http://alice-albinutza.blogspot.com/2011/05/ciuperci-in-aluat.html
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci brune lapte ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

8163 viz    0 com
1066 viz    0 com
2388 viz    1 com
1925 viz    0 com
4504 viz    0 com
1300 viz    0 com
1574 viz    0 com
1164 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1539 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020155 (s)