News Flash:

Ciuperci in aluat

25 Mai 2011
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci in aluat
Ingrediente: 15 ciuperci Champignon un ou Delikat 60-70 gr faina 100 ml lapte 3 linguri de ulei Mod de preparare: Ciupercile au fost spalate si curatate. Unele dintre ele care au fost mai mari, au ramas fara codite. Din ou, lapte, faina, Delikat si trei linguri de ulei am facut un aluat ca la clatite, de consistenta ceva mai groasa. Am luat apoi fiecare ciuperca, am trecut-o bine prin compozitia aceea groasa si spumoasa si le-am aruncat într-o tigaie cu ulei bine încins. Le-am prajit pe ambele parti si apoi le-am asezat in farfurie. sursa articol si poza: http://alice-albinutza.blogspot.com/2011/05/ciuperci-in-aluat.html
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci brune lapte ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7843 viz    0 com
998 viz    0 com
2223 viz    1 com
1746 viz    0 com
4324 viz    0 com
1207 viz    0 com
1467 viz    0 com
1071 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013087 (s)