News Flash:

Ciuperci gratinate

18 Mai 2011
1234 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci gratinate1
Ingrediente: 800 g ciuperci proaspete 100 g cascaval 100 g ceapa 50 g ardei colorat 50 ml ulei 100 ml vin 4 catei de usturoi 1 buc salata verde 1/2 leg marar verde sare piper Mod de preparare: Cozile de la ciuperci, ceapa, ardeiul, mararul si usturoiul se curata si se taie marunt. Intr-o tigaie se inabusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa ceapa, cozile de ciuperci si ardeiul. Cand a scazuit lichidul, se adauga piperul, sarea, usturoiul si verdeata. Se mixeaza compozitia si se lasa sa se raceasca. Palariile de la ciuperci se imbraca in folie de aluminiu, se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se umplu cu compozitia pregatita anterior. Deasupra se rade cascaval si se introduc apoi la cuptor circa 30 de minute. Cu 5 minute inainte de a fi scoase din cuptor, se stropesc cu vin.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci cascaval masline negre
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1081 viz    0 com
1090 viz    0 com
1081 viz    0 com
949 viz    0 com
1051 viz    0 com
968 viz    0 com
966 viz    0 com
1131 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1847 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013499 (s)