News Flash:

Ciuperci cu vin Marsala

8 Martie 2013
1306 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

120 g branza Pecorino rasa
18 ciuperci mari
60 ml vin Marsala
3 linguri ulei de masline extra-virgin
90 g pesmet/ paine prajita faramitata
1 catel de usturoi, tocat marunt
2 linguri patrunjel proaspat, tocat
piper
sare
 
Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 190C. Spala bine ciupercile, curate-le, indeparteaza-le coditele si toaca-le. Incinge uleiul intr-o tigaie, la foc mediu. Caleste timp de 5 minute coditele de ciuperci taiate cu putina sare. Adauga Marsala si mai lasa pe foc pana cand lichidul se evapora. Ia tigaia de pe foc si amesteca pesmetul cu ciupercile calite. Lasa sa se raceasca si apoi adauga branza Pecorino, patrunjelul si usturoiul. Amesteca totul bine.

Pune ciupercile in tava de la cuptor, pe o hartie de copt unsa. Pune in fiecare dintre ele cate 1-2 linguri din amestecul pregatit anterior. Stopeste cu putin ulei de masline, condimenteaza cu sare si piper si da-le la cuptor timp de 30-45 de minute.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci mari vin marsala pesmet patrunjel proaspat piper sare tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1723 viz    0 com
3163 viz    0 com
1755 viz    0 com
1854 viz    1 com
3228 viz    0 com
1031 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2110 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014171 (s)