News Flash:

Ciuperci cu usturoi

4 Iulie 2011
1090 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci cu usturoi
Ingrediente: 1 lingura de ulei de floarea-soarelui 1 lingura de unt 1 lingurita de seminte de chimen 3 cepe verzi, taiate bucatele separat partea alba de cea verde 4 catei de usturoi, pisati 250 g ciupercute champignon, taiate in jumatate 1 lingurita de frunze proaspete de cimbru sau 1/2 lingurita de cimbru uscat 1 lingura de suc de lamaie sare piper negru, proaspat macinat Mod de preparare: Se incing uleiul si untul intr-o tigaie mare. Se adauga semintele de chimen si se prajesc 30 de secunde la foc mediu. Se pun apoi usturoiul si ceapa verde (partea alba) si se gatesc 2 minute, amestecand frecvent. Se adauga ciupercutele si cimbrul si se amesteca bine. Se mareste flacara si se gatesc 4-5 minute, amestecand continuu. Se adauga suc de lamaie, sare si piper. Se amesteca si se continua gatitul alte 2-3 minute, pana ce sucul de lamaie s-a evaporat. Se ia tigaia de pe foc, se adauga frunzele de ceapa verde si se amesteca. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.quickfreerecipes.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

turta taietei piper negru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

23570 viz    0 com
1094 viz    0 com
1230 viz    0 com
1672 viz    0 com
1199 viz    0 com
1161 viz    0 com
1348 viz    0 com
987 viz    0 com
1140 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1622 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018870 (s)