News Flash:

Ciuperci cu sos alb

26 August 2013
1658 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cutii de ciuperci
1 cutie lapte
faina
ulei
branza topita
patrunjel
bulion
condimente
piper
usturoi

Mod de preparare:


Ciupercile se scurg, se spala in strecuratoare si se fierb 25 de minute in apa cu o lingurita de condiment. Intr-o oala se pune laptele la fiert, cand e gata se adauga faina, se amesteca cu telul la foc mic, se adauga cuburile de branza topita si se mai lasa la fiert 10 minute. Apoi se adauga piper alb, usturoi si condimente dupa gust. La final se pun ciupercile si patrunjelul tocat marunt.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci branza topita patrunjel condimente strecuratoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1385 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011646 (s)