News Flash:

Ciuperci cu smantana la cuptor

29 Aprilie 2011
1308 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci cu smantana la cuptor
Ingrediente: - 1 kg si jumatate de ciuperci - 350 gr smantana - 1 legatura de marar - sare dupa gust - unt pentru uns tava Mod de preparare: Se spala ciupercile, se aseaza in tava unsa cu unt, se sareaza dupa gust, se adauga smantana punand cate o lingura in fiecare palarie, se toaca mararul si se presara deasupra... se dau la cuptor o jumatate de ora.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci alimentatie sanatoasa smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2195 viz    0 com
2003 viz    0 com
3413 viz    0 com
2325 viz    0 com
1235 viz    0 com
1152 viz    0 com
2119 viz    0 com
2668 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1334 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013723 (s)