News Flash:

Ciuperci cu parmezan si usturoi la cuptor

10 Februarie 2016
4514 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6665 RON (-0.0021)
USD: 4.0058 RON (+0.0032)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

cca 350 gr gris
cca 100 gr parmezan dat pe razatoare
1 lingurita usturoi pudra
1/2 lingurita sare
putin piper negru
1 lingura patrunjel uscat
2 albusuri
20 palarii de ciuperci

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius.
2. Tapeteaza cu hartie pergament o tava de copt.
3. Amesteca grisul cu parmezanul, usturoiul pudra, patrunjelul, sarea si piperul.
4. In alt bol mixeaza albusurile spuma.
5. Cufunda fiecare palarie de ciuperca in albus, apoi trece-o prin mixul cu gris si pune-o in tava.
6. Baga tava in cuptor pentru 10-15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci cuptor ciuperci parmezan reteta ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1577 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018268 (s)