News Flash:

Ciuperci cu paine si cascaval

31 Martie 2011
4663 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci cu paine si cascaval
Mod de preparare al acestei retete vegetariene:

Se incalzeste. Se unge o tava de cozonac cu unt.

Painea se taie felii insa nu pana jos, apoi se aseaza pe tava.

Cascavalul si ciupercile se taie in felii subtiri si acestea se introduc intre feliile de paine.

Usturoiul si busuiocul se taie marunt si se amesteca intr-un castron cu oua si smantana. Totul se sareaza, se pipereaza si se toarna peste paine.

Tava se introduce in cuptor pe gratarul de la mijloc si painea se lasa aproximativ 25 de minute sa se coaca.

Ingredientele retetei vegetariene:

300 g de cascaval
150 g de ciuperci
Unt pentru tava
O franzela
1 legatura de usturoi verde
O legatura de busuioc
4 oua proaspete
200 g de smantana
Sare
Piper negru macinat

alimentatie sanatoasa ciuperci paine cascaval usturoi bruschete unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1029 viz    0 com
2036 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 24 queries | Mysql time :0.011909 (s)