News Flash:

Ciuperci cu oua

2 August 2011
1291 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci cu oua
Ingrediente: 5-6 ciuperci champignon mai mari 3-4 oua 1 ceapa 1 peperoni cateva rosii mici pentru decor cateva fire de patrunjel 5-6 linguri de ulei sare piper paprika Mod de preparare: Ciupercile se spala si se feliaza marunt, se curata si se toaca ceapa. Intr-o tigaie antiaderenta se pune ceapa la calit in ulei. Dupa cateva minute se adauga ciupercile si cateva feliute de peperoni, putina verdeata tocata, apoi se condimenteaza. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa la foc mic 5-6 minute, pana scade zeama pe care o lasa ciupercile. Ouale se sparg intr-un castron, dupa care se pun peste ciuperci si se amesteca usor. Se mai lasa pe foc 2-3 minute, pana se incheaga ouale. Se garniseste cu rosii, patrunjel si peperoni. sursa articol: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci brune bucataria internationala oua rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1240 viz    0 com
1065 viz    0 com
2435 viz    0 com
1104 viz    0 com
1104 viz    0 com
1968 viz    0 com
1115 viz    0 com
2737 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020665 (s)