News Flash:

Ciuperci cu oua

2 August 2011
1348 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci cu oua
Ingrediente: 5-6 ciuperci champignon mai mari 3-4 oua 1 ceapa 1 peperoni cateva rosii mici pentru decor cateva fire de patrunjel 5-6 linguri de ulei sare piper paprika Mod de preparare: Ciupercile se spala si se feliaza marunt, se curata si se toaca ceapa. Intr-o tigaie antiaderenta se pune ceapa la calit in ulei. Dupa cateva minute se adauga ciupercile si cateva feliute de peperoni, putina verdeata tocata, apoi se condimenteaza. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa la foc mic 5-6 minute, pana scade zeama pe care o lasa ciupercile. Ouale se sparg intr-un castron, dupa care se pun peste ciuperci si se amesteca usor. Se mai lasa pe foc 2-3 minute, pana se incheaga ouale. Se garniseste cu rosii, patrunjel si peperoni. sursa articol: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci brune bucataria internationala oua rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1263 viz    0 com
1095 viz    0 com
2508 viz    0 com
1128 viz    0 com
1130 viz    0 com
2009 viz    0 com
1140 viz    0 com
2777 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1664 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012974 (s)