News Flash:

Ciuperci cu masline

5 Aprilie 2011
1355 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci cu masline
Mod de preparare al acestei retete de post: Ciupercile se curata si se spala, se stropesc cu putina zeama de lamaie. Maslinele se desareaza in apa rece sau, daca sunt foarte sarate, se oparasc. Se taie ceapa marunt si se inabusa in ulei 1 minut, apoi se pune putina apa (sau supa). Se adauga faina, se stinge cu apa sau supa si se pun in sos ciupercile taiate felii (optional, prazul taiat felii mici) si maslinele. Se lasa sa fiarba la foc mic, pana cand ciupercile sunt fierte, iar zeama a scazut. Se toarna suc de rosii, vin, se adauga piper si dafin, si se aseaza deasupra felii de lamaie curatate de coaja. Se baga la cuptor, pentru gratinare. Inainte de a se servi, se presara patrunjel verde marunt taiat. Se pot servi reci. Ingredientele acestei retete de post: 500 g ciuperci 2-3 cepe 1 lingurita de faina 100 ml de vin alb 250 ml supa sau apa 2 foi dafin 10 boabe de piper ½ - 1 lamaie 150 – 200 g masline 400 ml suc de rosii sau 500 g de rosii Sare Piper 150 ml ulei 1 legatura patrunjel verde sau marar
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci masline dafin patrunjel verde marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1450 viz    0 com
4957 viz    0 com
1607 viz    0 com
1531 viz    0 com
3152 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019715 (s)