News Flash:

Ciuperci cu ceapa si marar

9 Februarie 2012
2733 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci cu ceapa si marar
Ingrediente:

6-7 ciuperci de tip champignon mari
1 catel de usturoi
1 ceapa mica
1 lingurita marar tocat
1 lingura patrunjel tocat
sare
ulei
   
Mod de preparare:
   
Spalam bine ciupercile, taiem coditele si le tocam marunt. Apoi la fel taiem si usturoiul si ceapa. Aceste doua se pune la calit impreuna cu coditele taiate, la foc mic. Cand sunt gata, se potriveste de sare si se asauga marar si patrunjel. Ciupercile le ungem cu putin ulei si le asezam intr-o forma temorezistenta. Le umplem cu amestecul de codite si verdeata si apoi le coacem la foc potrivit 15 -20 de minute.
Ciuperci cu ceapa si marar pregatite de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi ceapa marar patrunjel sare ulei foc forma temorezistenta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1887 viz    0 com
10032 viz    0 com
5803 viz    0 com
2549 viz    0 com
2016 viz    0 com
2456 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2029 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020198 (s)