News Flash:

Ciuperci cu branza la cuptor

26 Mai 2014
1185 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr ciuperci champignon
100 gr cascaval moale (care se topeste usor)
1 ceapa
1/2 ardei gras
4 linguri ulei masline
1-2 catei de usturoi
1/4 lingurita oregano (sau cimbru)
piper
sare

Mod de preparare:

In uleiul incins se calesc ceapa si ardeiul tocate nu foarte marunt, pana se inmoaie.Se da focul la mare si se adauga ciupercile taiate felii mai grosute. Se prajesc amestecand des, pana sunt facute (cca 5 minute).Se trage tigaia de pe foc si se adauga usturoiul strivit, oregano si sare si piper dupa gust. Se taie cascavalul (din care retineti o felie care acopera vasul) cubulete si se adauga in compozitia de ciuperci.Se pune totul intr-un vas termorezistent mic.
Se acopera cu felii de cascaval peste care se presara putin oregano.Se da totul la cuptor, sub grill, pana cascavalul e rumen (cca 10 minute). Se serveste fierbinte cu o felie de paine taraneasca proaspata.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete aperitive ciuperci branza ciuperci cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1275 viz    0 com
1542 viz    0 com
2919 viz    0 com
5069 viz    0 com
1194 viz    0 com
2006 viz    0 com
3301 viz    0 com
1599 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1480 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016727 (s)