News Flash:

Ciuperci cu branza

15 Februarie 2013
1522 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

18 ciuperci mari
120 g branza Pecorino rasa
3 linguri ulei de masline extra-virgin
90 g pesmet/ paine prajita faramitata
60 ml vin Marsala
1 catel de usturoi, tocat marunt
2 linguri patrunjel proaspat, tocat
piper
sare

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 190C. Spala bine ciupercile, curate-le, indeparteaza-le coditele si toaca-le. Incinge uleiul intr-o tigaie, la foc mediu. Caleste timp de 5 minute coditele de ciuperci taiate cu putina sare. Adauga Marsala si mai lasa pe foc pana cand lichidul se evapora. Ia tigaia de pe foc si amesteca pesmetul cu ciupercile calite. Lasa sa se raceasca si apoi adauga branza Pecorino, patrunjelul si usturoiul. Amesteca totul bine.
Pune ciupercile in tava de la cuptor, pe o hartie de copt unsa. Pune in fiecare dintre ele cate 1-2 linguri din amestecul pregatit anterior. Stropeste cu putin ulei de masline, condimenteaza cu sare si piper si da-le la cuptor timp de 30-45 de minute.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci mari pesmet vin marsala usturoi patrunjel piper sare tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2759 viz    0 com
3502 viz    0 com
4170 viz    0 com
3368 viz    0 com
1661 viz    0 com
2966 viz    0 com
3984 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020255 (s)