News Flash:

Ciuperci champignon umplute cu branza

5 Februarie 2012
2802 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci champignon umplute cu branza
Ingrediente:

7-8 ciuperci champignon
branza rasa (de preferinta mai grasa )
1 lingura patrunjel si marar verde tocat
1 lingura pesmet
sare
   
Mod de preparare:
   
Dupa ce se spala ciupercile bine, li se rup piciorusele. Acestea se toaca marunt si se prajesc in ulei. Cand sunt gata stingem focul si adaugam verdeata si pesmetul. Potrivim de sare, iar apoi umplem palariile de la ciuperci. Punem putin ulei in tava si apoi ciupercile adaugand pe fiecare branza rasa. Se coc in jur de 10-15 minute la foc puternic.Se pot servi si reci.
Ciuperci umplute cu branza pregatite de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci champignon branza patrunjel marar verde pesmet sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013699 (s)