News Flash:

Ciuperci a la grec

8 Aprilie 2011
1325 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci a la grec
Ingrediente: 800 g ciuperci; 300 g ceapa; 2 lingurite de zeama de lamaie; 2 grame sare de lamaie; 3 legaturi de marar; 100 ml ulei de masline extravirgin; 100 ml vin (optional); sare si piper dupa gust Mod de preparare: Ciupercile se curata, se spala si se taie bucati mari. Ceapa taiata marunt se caleste in ulei incins, se adauga ciupercile, vinul si se lasa la fiert. Cand s-au inmuiat ciupercile, se adauga zeama de lamaie, mararul tocat marunt si se mai fierbe foarte putin. Se pune sare si piper, dupa gust.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci marar placinte cartofi natur
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3445 viz    0 com
1747 viz    0 com
2399 viz    0 com
1624 viz    0 com
1328 viz    0 com
6421 viz    0 com
4980 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1594 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013312 (s)