News Flash:

Ciulama de ciuperci cu aripioare de pui

15 Noiembrie 2013
3292 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

aripi de pui
750 gr smantana
ceapa
500 gr ciuperci
ulei
sare
faina de porumb
apa
usturoi

Mod de preparare:

Peste ceapa calita se pun ciupercile si aripile de pui si se la lasa si ele la calit 30 min. Cand carnea si ciupercile sunt gata se adaga smantana si sare si se lasa 15 min. sa se patrunda. Separat se pune apa cu sare la fiert. Cand aceasta incepe sa clocoteasca se pune faina in ploaie si se amesteca pana e gata mamaliguta. Se pregateste mujdeiul de usturoi.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013631 (s)