News Flash:

Ciulama de ciuperci

5 Aprilie 2011
2919 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciulama de ciuperci
Mod de preparare al acestei retete de post: Ciupercile se spala, se curata si se taie marunt. Se pun la fiert in apa cu sare. Pe ochiul mic de la aragaz, acoperit cu o tabla, se face un sos alb din ulei, faina si zeama de la ciuperci. Mai intai se pune faina, apoi zeama, si , la sfarsit, uleiul. Se toarna sosul peste ciuperci. Se adauga sare si piper. Se lasa sa dea impreuna cateva clocote. Se amesteca in continu, ca sa nu se prinda de fundul vasului. Cand este gata, se adauga marar pe deasupra si se serveste cat mai calda cu mamaliga. Ingredientele acestei retete de post: 1 kg ciuperci 3 sferturi de cana faina 3 sferturi de pahar de ulei Piper Marar Sare Patrunjel
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciulama ciuperci marar patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1356 viz    0 com
1450 viz    0 com
4957 viz    0 com
1607 viz    0 com
1531 viz    0 com
3152 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019825 (s)