News Flash:

Citeste de ce e bine sa eviti pateul de post

14 Martie 2012
2573 Vizualizari | 0 Comentarii
Pate de post
Postul Pastelui a inceput de aproape o luna, iar rafturile magazinelor s-au umplut de produse vegetale. Mancarea de post poate fi insa periculoasa pentru sanatate, pentru ca majoritatea de astfel de produse de pe piata autohtona contine E-uri.

Un studiu recent, realizat de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor, a scos la iveala faptul ca, din 32 de produse de acest tip care au fost analizate, 96% aveau cel putin doi aditivi alimentari, potrivit Realitatea Tv.

In plus, patru dintre marcile de pateu vegetal care au fost analizate de specialisti contineau numarul maxim de E-uri - 12.

Studiul realizat de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor a identificat numai doua produse, din cele 32 testate, fara nici un aditiv alimentar.

ANPC a realizat aceasta cercetare, pe baza etichetelor de pe produse, in perioada 16 noiembrie - 9 decembrie 2011.

sursa: ziare.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

postul pastelui produse vegetale e-uri pateu vegetal cercetare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1779 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035076 (s)