News Flash:

Cirese invelite in ciocolata

20 Iunie 2016
1098 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

48 de cirese
200 gr zahar
110 gr unt
1 ou mare
200 gr faina
1 fiola esenta de vanilie
70 gr cacao
1/2 lingurita sare
1 plic praf de copt

Pentru frosting:
2 linguri zeama de la cirese
170 gr cipsuri de ciocolata
1/2 cana lapte condensat

Mod de preparare:

Intr-un bol pentru mixer amesteca untul cu zaharul pana obtii spuma fina. Incorporeaza apoi oul si vanilia. Intr-un alt bol amesteca faina, cacaoa, sarea si praful de copt. Adauga treptat acest amestec peste cel de unt si framanta aluatul foarte bine. Imparte-l apoi in 48 de bucati egale. Formeaza bilute pe care sa le adaugi intr-o tava tapetata cu hartie de copt. In fiecare biluta, apasa cate o cireasa, pana este inghitita pe jumatate de aluat.

Pentru frosting, topeste ciocolata in laptele consensat, la temperatura doarte mica. Amesteca constant in compozitie. La final adauga cele doua linguri de suc de cirese. Adauga cate o lingurita de frosting peste fiecare cireasa. Coace bilutele la 180 grade Celsius, timp de 10-12 minute. Lasa-le sa se raceasca inainte de a le servi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cirese ciocolata desert cirese retete vara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1678 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023998 (s)