News Flash:

Cirese in ciocolata

24 Februarie 2014
1069 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

60 de cirese proaspete
3 linguri de unt
3 linguri de sirop de porumb
2 cesti de zahar pudra
1 kg ciocolata

Mod de preparare:


Spala ciresele si asaza-le pe un servetel sa se usuce. Intr-un bol mediu, amesteca untul tinut la temperatura camerei cu siropul de porumb, pana cand compozitia devine moale si cremoasa. Adauga zaharul pudra si pune compozitia la racit pentru cateva minute.

Inveleste fiecare cireasa in cate o lingurita din mixul obtinut si raceste-le pana cand se intareste putin invelisul.

Topeste ciocolata la foc mic si scufunda fiecare cireasa in ea. Asaza-le apoi pe platouri acoperite cu hartie de copt si lasa-le la racit pana cand devin complet solide.
Acest desert, asemanator bomboanelor de ciocolata, poate fi servit ca atare alaturi de cafea si ceai sau poate fi folosite drept decor pentru torturi si prajituri.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cirese cirese ciocolata retete ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1156 viz    0 com
1850 viz    0 com
2176 viz    0 com
3151 viz    0 com
3258 viz    0 com
1006 viz    0 com
1255 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1416 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023184 (s)