News Flash:

Ciorbita de sfecla

7 Octombrie 2011
844 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorbita de sfecla
Ingrediente:sfecla 1 cartof mediu 1 morcov 1 ceapa frunze de patrunjel 2 linguri untdelemn apa plata bors sau zeama de lamaie sare Mod de preparare: Zarzavatul se rade, apoi se pune in apa clocotita si se fierbe 45 de minute. Sfecla rasa prin razatoarea cu gauri mari si cartoful taiat cubulete se adauga si se fierb pina ce se inmoaie toate ingredientele. Ciorbita se acreste cu bors sau zeama de lamaie. Se potriveste cu sare si se adauga patrunjelul. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene passata tia maria cartofic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1543 viz    0 com
1105 viz    0 com
1039 viz    0 com
4344 viz    0 com
2216 viz    0 com
904 viz    0 com
1034 viz    0 com
2711 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022856 (s)