News Flash:

Ciorbita de sfecla

7 Octombrie 2011
802 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorbita de sfecla
Ingrediente:sfecla 1 cartof mediu 1 morcov 1 ceapa frunze de patrunjel 2 linguri untdelemn apa plata bors sau zeama de lamaie sare Mod de preparare: Zarzavatul se rade, apoi se pune in apa clocotita si se fierbe 45 de minute. Sfecla rasa prin razatoarea cu gauri mari si cartoful taiat cubulete se adauga si se fierb pina ce se inmoaie toate ingredientele. Ciorbita se acreste cu bors sau zeama de lamaie. Se potriveste cu sare si se adauga patrunjelul. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete vegetariene passata tia maria cartofic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1448 viz    0 com
1033 viz    0 com
965 viz    0 com
4115 viz    0 com
1838 viz    0 com
845 viz    0 com
920 viz    0 com
2281 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1463 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022939 (s)