News Flash:

Ciorbita de legume

25 Mai 2012
2013 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de legume
Ingrediente:

½ telina micuta
1 ceapa medie
1 pastrarnac potrivit
1 ardei rosu
1 morcov potrivit
1 dovlecel mediu
15 cm tija de praz
1 cartof maricel
150 g fasole verde congelata
100 g mazare congelata
½ patrunjel verde
cca 2 linguri leustean congelat
bors magic
suc de rosii


Mod de preparare:

Ceapa tocata marunt, morcovul tocat si taiat rondele, pastarnacul tocat si taiat rondele, telina tocata marunt si ardeiul tocat le-am calit in putin ulei, pentru cateva minute. Am adaugat si prazul taiat rondele si am mai lasat 1 minut. Am pus 1 litru apa calda, completand treptat pana la 3 litri. Am pus o lingura de sare.
Dupa 25 minute am pus dovlecelul si cartoful taiate cubulete, mazarea si fasolea verde, si am mai lasat cca 20 minute.
Am pus sucul de rosii, iar la 5 minute am adaugat borsul si am potrivit de sare. Dupa cca 2 minute am stins focul si am adaugat patrunjelul si leusteanul. Am servit cu ardei iute-iute si cu painica de casa. Se poate servi si cu smantana.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

telina ceapa pastrarnac ardei rosu morcov dovlecel cartof fasole verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1400 viz    0 com
4785 viz    0 com
2180 viz    0 com
2005 viz    0 com
2252 viz    0 com
1569 viz    0 com
2170 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022063 (s)