News Flash:

Ciorbe si borsuri

M-am indragostit de la prima lingura. Ce buna iese ciorbita de dovlecel! Am mancat o portie si am mai cerut una
Acum 21 ore

Ingrediente: 2 dovlecei potriviti ½ ardei gras rosu 2 fire ceapa verde 1 pastarnac 1 radacina patrunjel 1 morcov 2 linguri orez 4 rosii coapte 2 linguri bors magic...

10482 vizite0 comentarii
Am dat de aceasta reteta buna si m-am gandit sa o impartasesc cu voi. Supa aceasta face minuni pentru sanatatea voastra. E dupa reteta unui doctor cunoscut
20 Iunie 2017

Supa aceasta face minuni pentru sanatate. Iata care este reteta doctorului Doru Laza pentru supa de rosii care aduce beneficii la nivelul inimii si la nivelul oaselor. Pentru...

356 vizite0 comentarii
Cu reteta asta mi-am surprins matusile. Tare buna a mai fost - Supa-crema de usturoi
16 Iunie 2017

Ingrediente:  3 capatani de usturoi 1 ceapa mare 1 cartof mare 1 radacina telina , mica 750 ml apa 75 g unt 200 ml smantana de gatit , dulce sare crutoane pentru...

115 vizite0 comentarii
Mereu mananc mai mult de 1 castron, asa de buna e supa facuta dupa reteta de mai jos
15 Iunie 2017

Cand nu mai stii ce sa mai gatesti, incearca o delicioasa supa de rosii, numai buna in zilele de post. Ingrediente: 1 telina 2 morcovi 1 radacina de patrunjel 1 cartof 1...

115 vizite0 comentarii
Ce bunatate! Uite asa se face ciorba de fasole cu costita afumata
15 Iunie 2017

Ingrediente: 700 g costita afumata sau un ciolan afumat aprox 500 g fasole boabe 2 morcovi 1 telina 1 fir patrunjel tarhon (obligatoriu la ciorbele cu afumatura) putin...

1041 vizite0 comentarii
Secretul ciorbei radautene a fost dezvaluit de o gospodina din Bucovina. Cu aceasta reteta nu vei da gres vreodata!
8 Iunie 2017

Mai usor de gatit decat ciorba de burta , ciorba radauteana este apreciata chiar si de cei mai pretentiosi gurmanzi. Se spune ca acest fel de mancare a fost inventat de o...

244 vizite0 comentarii
O gospodina din Ardeal a dezvaluit reteta celei mai bune ciorbe de perisoare. Nu, nu iti va fi suficienta o oala!
8 Iunie 2017

O gospodina din Ardeal a dezvaluit reteta celei mai bune ciorbe de perisoare. Nu, nu iti va fi suficienta o oala! Ingrediente: 600 g carne tocata 2 cepe 3 morcovi 1...

18942 vizite0 comentarii
Asta e borsuletul meu preferat. Il fac foarte usor si nu, nu ma satur de el! L-as manca zilnic - Bors de pui de tara
8 Iunie 2017

Ingrediente: spatele, aripile, gatul si alte parti cu oase dintr-un pui 2 morcovi 1/4 telina 1 pastarnac 1 sfecla rosie mica 1/2 de ardei 2-3 cartofi 1 ceapa mica 100...

1998 vizite0 comentarii
CEA MAI BUNA! Numai asa imi place sa fac ciorbita de pui a la grec! Nu as schimba nimic la reteta asta, e o minune
7 Iunie 2017

Ingrediente: 500 g carne de pui 1 l apa rece zarzavat de supa 2 linguri orez 1 ou 1 cana smantana 1 lamaie sare Citeste si Salata care arde grasimile din corp pe...

175936 vizite0 comentarii
Cum se face ciorba de vitel
6 Iunie 2017

Ingrediente: 2 buc. rasol manzat 2 morcovi 1/2 telina 1/2 kg macris (eu am avut congelat din toamna, puteti inlocui cu bors) 100 g orez 200 ml smantana 25% grasime 2...

1955 vizite0 comentarii
Bors de peste ca la mama acasa! Ce pune ea in oala ca sa fie cat mai bun
6 Iunie 2017

Ingrediente: 1 1/2 kg peste 3 morcovi 1/4 telina 1 pastarnac 1 ceapa 1 ardei gras 3-4 cartofi mai mici 150 ml bulion 1/2 litru bors 3-4 linguri leustean tocat ulei...

1593 vizite0 comentarii
Asa supa nu ai mai mancat, dar iti garantez ca e foarte buna!
6 Iunie 2017

Ingrediente: 1 kg carne de vita cu os (sau 3/4 kg de carne de vita si separat un os cu maduva) 300-500 gr de zarzavat pentru supa (un morcov, un pastarnac de marime...

4246 vizite0 comentarii
Supa de gaina de tara - Cum se curata carnea inainte de a o pune in oala
31 Mai 2017

Ingrediente: o gaina 3-4 litri apa 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1 ceapa ½ pastarnac mic piper sare 1 legatura de patrunjel verde Mod de preparare:...

3080 vizite0 comentarii
Ciorba de fasole dupa reteta mamei - Nu dau gres niciodata cu ea
30 Mai 2017

Ciorba de fasole alba este o mancare traditionala romaneasca, foarte consistenta, sanatoasa si cu un grad de complexitate destul de redus. Ingrediente: 500 gr fasole alba...

2043 vizite0 comentarii
Secretul ciorbei de pui a la grec - Ce se pune in oala dupa ce ai stins aragazul
30 Mai 2017

Secretul ciorbei de pui a la grec - Ce se pune in oala dupa ce ai stins aragazul Ingrediente: 1 kg piept de pui 2 cepe 3 morcovi 4 cartofi O cutie mare cu smantana...

7921 vizite0 comentarii
Secretul ciorbei cu oase afumate - Doar asa trebuie s-o faci ca sa iasa cat mai buna
25 Mai 2017

Ingrediente: 6 ciolane afumate de porc , nu foarte mari 1 morcov 1 ardei gras verde 1 ardei gras rosu 1 ceapa 1 mana orez suc de rosii leustean sare bors magic...

3307 vizite0 comentarii
Doar asa vei gati cea mai buna gustoasa ciorba de curcan! Nu vei manca altceva mai bun! Secretul a iesit la iveala!
22 Mai 2017

Vrei sa faci o ciorba cu adevarat gustoasa si totusi nu ai niciun pic de inspiratie? Atunci reteta aceasta este perfecta pentru tine!   Ingrediente: ciocanele de curcan...

1664 vizite0 comentarii
Secretul ciorbei de vita - Ce sa pui in ea ca sa-i dai gust ca la mama acasa
22 Mai 2017

Ingrediente: 300 g carne manzat 1 ardei gras galben 1/2 ardei capia rosu 1 morcov 1 pastarnac 1 ceapa potrivita 2 rosii coapte bors delikat sare 1 legatura...

6925 vizite0 comentarii
Am facut aseara o supa dupa reteta de mai jos si toata au mancat-o ai mei. Asa de buna mi-a iesit
21 Mai 2017

Ce poate fi mai delicios decat o supa de legume , extrem de hranitoare? Multi nutritionisti o recomanda, mai ales pentru calitatile ei nutritionale. Este satioasa, te...

614 vizite0 comentarii
Cum se face ciorba de potroace moldoveneasca
18 Mai 2017

Ciorba de potroace este foarte buna in combaterea mahmurelii. Principalul ingredient al ciorbei este zeama de varza acra , excelenta pentru refacerea organismului.  ...

1558 vizite0 comentarii
Ca la mama acasa - Cum se face ciorba de fasole - Ce sa pui ca sa-i dai gust bun
17 Mai 2017

Ingrediente: 500 g fasole boabe o ceapa mare un morcov mare o telina mica un pastarnac o radacina patrunjel cateva boabe de piper un ardei gras rosu o lingurita boia...

17285 vizite0 comentarii
Cum se prepara ciorba taraneasca cu carne de porc
16 Mai 2017

Ingrediente: carne de porc + oase de porc 1 morcov telina pastarnac radacina de patrunjel o ceapa fasole verde mazare ardei verde ardei rosu tocana de legume /suc de...

1456 vizite0 comentarii
Reteta pentru pranz: bors de rata cu taitei de casa
10 Mai 2017

Ingrediente: 1/2 kg tacamuri de rata 2 morcovi 1 patrunjel 1 pastarnac 200 ml bulion 1 ceapa mica 1 l bors leustean patrunjel verde tocat Mod de preparare: Carnea...

1814 vizite0 comentarii
Cum se face borsul calugaresc
8 Mai 2017

Ingrediente: 1 kg foi de varza 2-4 cepe de marime medie 2-3 buc. ardei gras 1 morcov 2-3 rosii medii 100 ml ulei bors sare o legatura de leustean Mod de preparare:...

3310 vizite0 comentarii
Cum se prepara ciorba de gulii cu piept de pui
8 Mai 2017

Ingrediente: 4-5 gulii 1 piept de pui 2 morcovi 1 pastarnac 1 legatura marar 250g smantana minim 15% grasime 2 oua sare piper putin ulei Citeste si despre...

1783 vizite0 comentarii
Ciorba de fasole verde - Cu ce sa ii dai gust
3 Mai 2017

Ingrediente: 400 g fasole pastai conservata (bineinteles ca puteti folosi si fasole proaspata) 2 morcovi 1 radacina patrunjel 1 ardei, 1 rosie (le-am inlocuit cu varianta...

7275 vizite0 comentarii
Cum se face supa spaniola
25 Aprilie 2017

Prepara pentru pranz o supa delicioasa si savuroasa cu specific spaniol. Are o aroma deosebita, este cremoasa si foarte hranitoare. Ingrediente: 2 linguri de seminte de...

2478 vizite0 comentarii
Un gust inconfundabil - Supa cu legume si somon
25 Aprilie 2017

Prepara pentru pranz o ciorba sanatoasa si foarte savuroasa de somon cu legume. Este foarte hranitoare, satioasa si are un gust incantator. Ingrediente: 4 felii de bacon...

1385 vizite0 comentarii
Supa de varza murata cu carne - I se mai spune si Jota
25 Aprilie 2017

O supa hranitoare si foarte gustoasa, traditionala din Italia, pe care trebuie sa o incerci si tu. Se prepara rapid si este ideala pentru zilele reci de toamna si iarna....

2197 vizite0 comentarii
Supa cu tortellini si sos pesto
25 Aprilie 2017

Ingrediente: 2 linguri ulei de canola 450 g pui taiat cubulete (fara oase si pielite) 4 catei de usturoi, tocati marunt 1 litru supa de pui 250 g tortellini cu branza 150...

1395 vizite0 comentarii
Cum se face ciorba de fasole de post - Reteta de la Manastirea Prislop
24 Aprilie 2017

Ingrediente: 500 g fasole boabe uscata 2 cepe 1 morcov 2 ardei 6 rosii mici ( rosii cherry ) 1 lingura pasta de tomate 1/2 telina mica 50 ml ulei patrunjel proaspat sare...

13980 vizite0 comentarii
Mai usor nici ca se putea - Cum sa faci supa de sfecla rosie
21 Aprilie 2017

Ingrediente: 2 sfecle rosii , taiate cubulete 1 morcov mare, taiat bucati 4 cani de apa 1/2 cana ceapa tocata 1/4 cana coriandru proaspat 2 catei de usturoi 3 linguri de...

3285 vizite0 comentarii
Detoxifiere dupa Paste - Supa de broccoli cu ghimbir si spanac
21 Aprilie 2017

Ingrediente: 4 cesti de florete de broccoli 1 lingura de ulei de masline 1 legatura patrunjel 1 catei de usturoi 2 linguri de ceapa tocata 2 tije de telina , taiate...

2709 vizite0 comentarii
Pune acest ingredient in ciorba de miel si iti va iesi asa de buna, ca toata familia te va lauda
11 Aprilie 2017

Ingrediente: capul, oase de miel 250 de grame de zarzavat: patrunjel, morcov si telina o legatura de tarhon o legatura de leustean o ceapa 500 ml bors o lingura de orez...

8675 vizite0 comentarii
O ciorbita ca la mama acasa - Cu carne de vita si legume din gradina, nu din sera
10 Aprilie 2017

Ingrediente: 300 g carne manzat 1 ardei gras galben 1/2 ardei capia rosu 1 morcov 1 pastarnac 1 ceapa potrivita 2 rosii coapte bors delikat sare 1 legatura patrunjel...

2987 vizite0 comentarii

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1882 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015753 (s)