News Flash:

Ciorba Zurek

30 August 2011
973 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba Zurek
Ingrediente: bors 250 g morcovi 1 ceapa pastarnac patrunjel leustean maghiran 200g carnati sare faina alba 1 capatana usturoi 3 oua fierte Mod de preparare: Intr-o oala se fierbe zarzavatul si ceapa taiate marunt. Dupa primul clocot se adauga borsul si putina faina alba si sare pentru gust. Carnatii taiati in felii subtiri se adauga la final cu usturoiul maruntit si maghiranul si se lasa sa fiarba bine. Supa se serveste calda, cu ouale fierte taiate in jumatate. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vin smantana fermentata usturoi oua aluat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3624 viz    0 com
2629 viz    0 com
789 viz    0 com
1197 viz    0 com
973 viz    0 com
1316 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1422 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025512 (s)