News Flash:

Ciorba taraneasca din oase de porc - FOTO

26 Decembrie 2011
3376 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg oase garf de porc proaspete (puteti inlocui cu rasol de porc)
2 cartofi
2 morcovi
1 radacina de patrunjel
100g mazare
1/4 telina
100 g orez
200 ml smantana 25% grasime
2 galbenusuri
putin tarhon
otet sau suc de lamaie

Mod de preparare:

Spalam oasele si le punem la fiert in 3 litri apa rece. Cand da in clocot spumam si adaugam zarzavatul dat pe razatoarea mare sau taiat cubulete. Adaugam putina sare .Lasam sa fiarba si cand cand carnea este fiarta , scoatem oasele si adaugam orezul spalat si scurs, cartofii curatati si taiati cubulete si mazarea. Lasam sa fiarba la foc mic pana se fierbe orezul. Adaugam putin tarhon. Curatam carnea de pe oase si o punem inapoi in ciorba. Separat intr-un castronel amestecam galbenusurile cu smantana si adaugam putin cate putin din zeama fierbinte. Rasturnam amestecul in oala. Acrim cu otet sau suc de lamaie. Servim cu ardei iute si optional smantana.

sursa reteta si fotografii: haisagatim.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


cartofi morcovi mazare telina orez galbenusuri tarhon otet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1522 viz    0 com
4103 viz    0 com
1258 viz    0 com
1259 viz    0 com
1320 viz    0 com
2255 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1503 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016034 (s)