News Flash:

Ciorba taraneasca de vitel

15 Decembrie 2011
2145 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba taraneasca de vitel
Ingrediente: 500 gr carne de vitel 2 cartofi 2 morcovi 1 radacina de patrunjel 1 bucata de telina 1 dovlecel oregano ardei uscat curry maghiran patrunjel marar 2 rosii tocate fin 2 cepe 1 ardei gras rosu sau verde smantana 4 linguri de ulei 1,5 l apa piper sare Mod de preparare: Carnea se taie cubulete si se pune la fiert. Din cand in cand se spumeaza. Separat in alta oala, se taie marunt ceapa si se pune la calit in ulei impreuna cu radacina de patrunjel, morcov, telina rasa si ardeiul taiat cubulete. Se amesteca continuu pana se inmoaie legumele. Se toarna apa si se lasa sa fiarba in continuare. Se scoate carnea de vita din celalalt vas si se adauga in cel cu legumele, ca sa fiarba toate impreuna. Dupa aproximativ o ora jumarare se pun cubuletele taiate in prealabil de cartofi si dovlecel. Se mai lasa 20 minute si se adauga si condimentele. Se gusta daca e carnea fiarta. Daca este fiarta, se pun rosiile tocate marunt. La final se presara si verdeata tocata fin. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cimbrisor uscat cartofi fasole sos barbeque smantana fermentata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2840 viz    0 com
1144 viz    0 com
1924 viz    0 com
2987 viz    0 com
1586 viz    0 com
1068 viz    0 com
1005 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022127 (s)