News Flash:

Ciorba taraneasca de porc

13 Decembrie 2011
3300 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba taraneasca de porc
Ingrediente: 500 g carne de porc 2 cartofi 2 morcovi mari 1 varza alba mica 100 g fasole verde 2 cepe mari 100 g telina si albitura 2 ardei grasi 100 g rosii 1 legatura patrunjel 1 legatura leustean 1 lingura bulion vegeta sare Mod de preparare: Se spala bine carnea, se taie in bcuati mici si se pune la fiert. Din cand in cand se spumeaza. In acest timp se taie marunt ceapa si radacinoasele. Se pun peste in carne in momentul in care aceasta este pe jumatate fiarta. Dupa aproximativ zece minute de la adaugarea legumelor, se pune varza taiata fin, ardeii grasi taiati marunt si cartofii, iar dupa alte cateva minute si restul ingredientelor. Cand ciorba este fiarta bine, se condimenteaza dupa preferinte si se presara verdeata taiata marunt. sursa reteta: retete-on-line.ro sursa fotografie: retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi fasole telina ardei gras vin bulion mirin fasole verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1689 viz    0 com
1164 viz    0 com
1115 viz    0 com
2739 viz    0 com
1120 viz    0 com
1289 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016658 (s)