News Flash:

Ciorba taraneasca de peste

7 Noiembrie 2011
930 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba taraneasca de peste
Ingrediente: crap un galbenus 1 morcov 1 albitura 3 felii de telina 2 buc. ardei gras 2 catei de usturoi pentru aroma 2 cepe 2 rosii 3-4 linguri cu orez 1-1,5 l bors leustean verde tarhon verde piper sare Mod de preparare: Zarzavatul se curata, se spala, se toaca cubulete, se da prin razatoare sau se taie pestisori si se pune la fiert in apa rece. Cand zarzavatul este patruns se adauga orezul ales si spalat foarte bine. Se curata pestele, se scoate osul amar de la cap, iar dupa ce a fost spintecat si s-au scos intestinele, se spala repede fara a fi tinut prea mult in apa. Se taie bucati potrivite. Cand zarzavatul si orezul sunt aproape fierte, se adauga borsul clocotit in prealabil, 2 catei de usturoi pentru aroma, rosiile tocate marunt si se potriveste de sare si piper. Cand clocoteste, se lasa focul mic, se adauga bucatile de peste si se lasa sa fiarba in functie de marimea bucatilor de peste, pana se inmoaie si intra furculita foarte bine in carnea de peste. Cand a fiert pestele se adauga verdeata tocata marunt, galbenusul batut si amestecat cu cateva linguri de zeama din ciorba pentru a ajunge la aceeasi temperatura (sa nu se taie) si se opreste focul. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

boia galbenus telina ardei gras delikat branza almette scarita afumata
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

793 viz    0 com
1224 viz    0 com
891 viz    0 com
955 viz    0 com
1440 viz    0 com
912 viz    0 com
1340 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1655 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016382 (s)