News Flash:

Ciorba taraneasca de pasare

13 Octombrie 2011
2170 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba taraneasca de pasare
Ingrediente: 1 pui mijlociu 2 l apa 1 morcov 1 radacina patrunjel 1 telina 1 ceapa 2 cartofi 1 ardei gras 150 g mazare boabe 10-15 pastai de fasole 8-10 rosii 1 lingura ulei verdeata leustean sare Mod de preparare: Carnea se spala se taie bucati si se pune la fiert. Dupa ce a dat in clocot, se aduna spuma si se fierbe in continuare la foc mediu. Urmeaza ceapa taiata marunt, zarzavaturile taiate marunt si calite in ulei. Dupa ce carnea este aproape fiarta, se adauga zarzavaturile calite, mazarea si fasolea verde taiata in bucati si cartofii curatati, taiati cuburi. Se lasa sa dea citeva clocote si se adauga rosiile oparite, curatate de coaja si taiate in felioare. Cand totul este fiert, se potriveste de sare si se mai da un clocot. Se ia vasul de pe foc si se adauga leusteanul taiat marunt. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

garnitura cartofi orange brandy apa plata rosii
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1714 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024838 (s)