News Flash:

Ciorba taraneasca cu zeama de varza

17 Noiembrie 2011
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba taraneasca cu zeama de varza
Ingrediente: 500 g carne de vita 2 cartofi mijlocii 2 linguri orez 1-2 cepe mijlocii 1 fir praz 1 pastarnac 2 morcovi 1/2 telina 1 radacina de patrunjel 2-3 rosii leustean verde patrunjel verde 1/2 l zeama de varza sare Mod de preparare: Carnea de vaca spalata, se taie in bucati potrivite si se pune intr-o oala cu apa rece si putina sare, la foc. Se lasa sa clocoteasca, avand grija sa se adune spuma care se formeaza, pana cand aceasta nu mai apare, apoi se adauga sarea. Zarzavatul, curatat si spalat, se taie marunt si se adauga la ciorba taraneasca. Cand carnea si zarzavatul sunt aproape fierte, se adauga orezul, ales si spalat. Rosiile, oparite si curatate de pielita, si taiate felii, se adauga mai tarziu. Se lasa sa mai fiarba 10-15 minute. Separat, se fierbe intr-o oala zeama de varza si, dupa ce a dat 1-2 clocote, se adauga la ciorba. Dupa ce ciorba taraneasca a mai dat citeva clocote, se potriveste de sare, se ia de pe foc si se adauga frunzele de patrunjel si de leustean tocate marunt. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nucsoara cartofi delikat busuioc sos barbeque
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1058 viz    0 com
1000 viz    0 com
1029 viz    0 com
1048 viz    0 com
896 viz    0 com
1482 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1726 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016130 (s)