News Flash:

Ciorba scotiana

29 August 2011
1047 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba scotiana
Ingrediente: 900 g ceafa de miel 1 ceapa mare tocata 50 g arpacas cateva frunze de patrunjel 1 morcov mare tocat 1 nap tocat 3 bucati de praz tocat ½ varza alba tocata sare Mod de preparare: Intr-o oala mare se pun 1,8 l apa si carnea de miel si se aduc la fierbere. Spuma formata la suprafata se indeparteaza cu o spumiera si apoi se adauga ceapa, arpacasul si frunzele de patrunjel. Ciorba se aduce din nou la fierbere, se acopera partial si se lasa la foc mic 1 ora. Apoi se adauga restul de legume si sare. Se aduce din nou la fierbere si se mai lasa la foc mic 35 de minute. Surplusul de grasime format la suprafata ciorbei se indeparteaza cu ajutorul hartiei de bucatarie. Se scot frunzele de patrunjel si se serveste fierbinte. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

arpacas ceapa nap cartofic busuioc mirin
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1741 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023450 (s)